Scenen er din!

For en herlig kveld!

10363531_10153935970765499_4088105035061642982_nDet starta med gammeldans og trekkspill. Det ene spellet var sånt som pappa hadde, og han satt som pappa da han spilte. Jeg har så lyst på et sånt! Jeg er ikke vant til å høre på gammeldans, men det spellet gjorde meg myk i halsen.

Anne og jeg kom med «Stemmen innenfra» i sekken. Vi hadde ingen til å synge melodistemmen, men Runar tok den på strak arm etter å ha øvd nesten ett minutt! Jeg ble rett og slett imponert. Rytmen hadde vi med oss på et eget lydspor, og det er en utfordring å få det til å høres bra ut, for en tekniker som aldri har hørt den før, men sånn halvveis uti begynte det å bli ganske bra.

Den gjengen som arrangerer dette, altså! Jeg tar av meg hatten, jakka, skoa og nesten genseren for dem. En ting er logistikken og lyden. Men i tillegg er de så musikalske og gode, at når de fremfører noe selv, krøller tærne mine seg i skoa! Jeg må si Kjartan og Cecilies to sanger blåste meg bakover! Det var Wrecking Ball og Billie Jean i litt annerledes innpakning, med bare stemmene deres og en gitar. Gåsehud..

Når det gjelder andre overraskelser, vel hvor skal jeg starte?

Anders Tandberg, et navn jeg ikke hadde hørt, men som jeg ikke vil glemme. Han synger Country. Med en fantastisk stemme! Jeg rister fortsatt på hodet etter den opplevelsen. Ronny Blekkan hadde stand up, og han var jammen skikkelig morsom! Monica Skogly leste et nydelig dikt, og plutselig hadde vi skikkelig rocka «Girl in Oslo». Jeg tror ikke jeg klarer å nevne enkelte fra de andre, egentlig, for det var så mye som imponerte meg i kveld. Det var så stort spenn at jeg nå sitter med hodet fullt av inntrykk det er vanskelig å fordøye.. Jeg kan bare drømme om å sove på en stund i alle fall.

Kanskje like greit, for jeg må pakke.

I morgen skal nemlig Kaptein Blikk og jeg ut med båt. Vi henger oss med på en Kieltur, sammen med storebror og UnniPunni. Det blir høy kosefaktor i to døgn til endes. Jeg har fått med meg at jeg trenger pass, og jeg skal ha med meg en del tøy. Blant annet badedrakt, for det er visst basseng der. I dag kjøpte jeg meg en ny koffert, så jeg skal vel få plass til ei badedrakt og et pass, i det minste.

Jeg er fortsatt høy på adrenalin

Kanskje jeg rett og slett må gjøre litt yoga før jeg går til sengs i kveld. Det kjennes nemlig ut som om jeg ikke kommer til å ligge nedpå lakenet om jeg legger meg nå. Jeg henter opp en av videoene til Adriene, ei dame som driver med youtubeyoga, og ser hva hun kan tilby i kveld. Jeg skal bare fjerne sminken og samle litt klær først.

Full av takknemlighet logger jeg av.

Over og ut.

foto: Karianne Thorud
foto: Karianne Thorud

 

2 kommentarer om “Scenen er din!”

  1. Det var en fantastisk kveld! God stemning fra vi kom til vi gikk, og stas å høre «Stemmen innenfra» live! ?? God påske til deg! Vi sees sikkert igjen på et lignende arrangement!

Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill. Og jeg svarer!