Det går et tog av Lederhosen opp Kopperud!

Jeg har ei liste over ting jeg ikke trodde jeg kom til å oppleve. Den lista utvider seg stadig, og denne helga kunne jeg føye til et nytt punkt på den lista.

  • Å toge opp Kopperudbakken midt på natta sammen med ti-tolv lederhosen- og dirndlkledte dansere fra Østerrike. Med gitar og klarinetter, for å drikke øl.

Altså. I anledning kulturtorget hadde Skotselv storfint besøk av Ybbsitzer Schuhplattler, en gruppe gærninger som dansa i ring og slo seg på låra. Det var også med to jenter som spilte klarinett. Vi så dem på ettermiddagen, og de imponerte oss.

Jeg filma. Tilgi at de første sekundene er på tvers, jeg er ikke akkurat dreven i filmgamet.

Kaptein og jeg dro ned på Dyvern for å ta en øl senere på kvelden, og jeg gjorde som jeg pleier: tok med gitaren. Der nede var stemningen akkurat midt i blinken, og det ble både sent og moro. Disse ungdommene hadde bra driv og mye energi, så da kroa stengte for kvelden inviterte vi dem likegodt med oss hjem.

Og slik fikk jeg dette punktet på lista mi, som allerede inneholder noen spesielle historier fra tidligere dager.

Opplevelsen satt godt i kroppen på søndag, for å være ærlig. Både Kaptein og jeg kjenner at vi er dobbelt så gamle som danserne.

Rart. Vi merka ikke noe til det på lørdag.

Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill. Og jeg svarer!