Dag 35 – Video for vanlige 4

De kaller det så mye, de som har greie på sånt.

Jeg vet at jeg bøyer knærne, og at kroppen skal forsøksvis være bretta i nitti graders vinkler, med ryggen rett og leggene rett. Derfor er det beste navnet jeg kan komme på: KNEBØY.

Jeg syns ikke det er superlett å få til denne riktig, siden det er viktig at knærne ikke spisser seg framover. Så skal man ikke gå for dypt, siden det da er lett å hvile litt på lårene, istedenfor å bruke lårene til å holde kroppen oppe (eller nede, alt etter som hvordan du ser det).

Men her er altså videoen.

#sunnkropp #nailedit #squats #treningstips #rompe #lår #bedrehelse #videoforvanlige

Når det gjelder SuperCorsa’n, så har jeg ikke lyst til å snakke om det enda.

Men jeg kan fortelle kort, at jeg leverte den til Teigen i går. Jeg skriver heller om det en dag det passer sånn.. #hvilifred

Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill. Og jeg svarer!