Dag 19 Nærmer det seg tre uker?

Jeg tror jeg har blitt sterkere i beina!

Med fare for å virke overoptimistisk, mener jeg å ha sett antydning til muskler bakpå lårene! Eller. Sett og sett. Jeg syns jeg kunne kjenne det da jeg tok øvelse med utfall i går. Jeg kan selvsagt ha tatt feil (en gang må jo bli den første), og mistolka en kløe i huden for å være en stram muskel. Men inntil det motsatte er bevist, har jeg altså fått sterke, stramme, dritlekre lår!

Motivert til tennene går jeg i kveld i gang med en bitteliten tabata på stuegulvet. Mest for å få opp kroppstemperaturen så det ikke blir så iskaldt å kle av seg for å dusje. Men det er vel det samme hvorfor jeg gjør det, så lenge jeg gjør det?

Jeg har i dag bestemt meg for neste bil, den har samme farge som Supercorsa’n, for at ikke savnet skal blir for stort i starten. Kall det gjerne en myk overgang. Jeg har klokkertro på at den er min i morgen. Det er en Ford, type bra, med elektriske vinduer og kaffekoppholder. Og det er mulig årsmodellen er fra dette årtusen. Jeg får den til en pris jeg ikke trenger å gråte meg i søvn over. Og den er godkjent for det o store EU en god stund.

Det var alt for i dag, om jeg skal ha tid til litt tabata. Jeg har tatt en shake i forkant, for da har jeg mer å gøttse med når jeg egentlig ønsker å gi opp (omtrent i tredje runde en gang).

 

 

2016-01-03 18.24.35
Disse lårene er hakket sterkere nå enn da jeg tegnet dem, for å si det sånn.. tror jeg, da..

 

Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill. Og jeg svarer!