Dag 18 Jeg trenger skyss til Åssiden!

I dag tidlig oppdaget jeg det jeg lenge har fryktet.

Foran grillen på Supercorsa’n hadde det frosset en liten, bred foss. Så er altså radiatoren gåen, på skikkelig, tenkte jeg, og startet motoren. Om den skal klare å gå noen mil til, må det jo være nå, i tjue kalde. For når det ikke finnes kjølevann, kan den rett og slett luftavkjøles. Tenkte jeg.

Som tenkt, så gjort. Jeg dro til jobben i sprengkulda. Med Corsa’n. På Burud begynte den å lugge litt. Men det ga ikke mening, egentlig. Så jeg ignorerte det, til jeg kom på at tanken var nesten tom for bensin. Det er rart, hvor lite jeg har fylt av gangen i det siste, fordi jeg aldri vet hvor langt det kan gå.. Jeg kom på at mobilen lå igjen hjemme på benken, så det var bare å satse alt på bensinfylling ved Mølla.

Ikke for det. Jeg var jo godt kledd, siden det har blåst iskaldt i bilen noen dager nå. Men det gikk!

På jobben forsto jeg at jeg måtte sette inn støtet for  få tak i annen transport framover. Så jeg har fiksa skyss til jobb i morgen tidlig. Og da jeg kom hjem var det full fart på FINN. Nå har jeg funnet en passe fin, passe gammel og passe bra bil til passe pris. Og den skal jeg se på i morgen.

Men i dag trenger jeg altså skyss til tennishallen på Berskaug i Drammen

Jeg skal banke snøen av skoa, sitte rolig i setet og ikke prompe.

 

Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill. Og jeg svarer!