Apropos valg

Jeg leste et sånt quote, de er jo så populære.

Det er på engelsk, men siden jeg gjør meg best på norsk, så ble det noe sånt:

Du er fri til å velge og har fri vilje…

men du er ikke fri fra konsekvensene av dine valg.

Vel, jeg mener ingenting om valget der borte nå. Det er ikke min oppgave å dømme over andres valg.

Jeg tenker som vanlig mye nærmere når jeg snakker om valg. For eksempel om jeg skal ta en eller to tacolomper. For et år siden var det valget mellom tre eller fire. Tacolomper, altså. Og jeg hadde akkurat fått dommen fra min beste venninne:

Jane, jeg er oppriktig bekymret for helsa di. Du spiser for mye!

Jeg fnyste det selvsagt bort. Ingen var så opptatt av å lage sunn mat som meg, og jeg elsker jo grønnsaker! I tillegg er jeg ikke en sånn sjokoholiker, og går ikke og snoker i skapene. Så hun fikk en kald skulder å støtte seg på. Men noe i meg var litt interessert i å høre på henne, ernæringsfysiolog som hun er. Så jeg lyttet med ørene halvveis dekket av ei tjukk lue. Hun snakket om hvor mye kbilde-fra-11-11-2016-kl-19-53-3roppen trenger, og hun sammenliknet det med hvor mye jeg faktisk spiste..

Konsekvensene av mine valg det siste året har vært at jeg i dag kunne kaste den siste av de gamle, utslitte buksene mine. De som hadde slitehull på innsiden av lårene og nesten sprengte glidelåser. Og jeg kunne kjøpe meg to nye bukser og to topper, og alt var i MEDIUM! I tillegg har jeg skaffet meg et sånt fordelskort som ga meg 30% rabatt på Bik Bok, såå..

I KVELD ER JEG KONGE OVER KONSEKVENSENE!

bilde-fra-11-11-2016-kl-19-54-2

God fredag!

#valg #konsekvenser #sunnkropp #enjoy  #nyebukser #medium

Jeg blir veldig glad for kommentarer og innspill. Og jeg svarer!